El concurs de truites, protagonista del Dijous Gras

Última revisió 28-02-2025 10:23
28/02/2025

El Concurs de truites de Dijous Gras va donar el tret de sortida als actes del Carnaval 2025 a Vilassar de Dalt.

La celebració del Carnaval a Vilassar de Dalt ja ha començat amb el concurs de truites de Dijous Gras que es va celebrar ahir a l'espai polivalent l'Estrella. En aquesta edició s'han entregat dos premis: a la truita més original i a la truita amb millor gust. I els guanyadors han sigut guardonats amb lots de productes de proximitat.

La 10ª edició del concurs de truites va reunir un total de 9 equips de cuiners i cuineres que van demostrar les seves habilitats culinàries. Els participants van tenir 45 minuts per cuinar-les abans que el jurat procedís a tastar-les. Entre les creacions dels cuiners hi havia truites de calçots, carxofes, pebrot, patates i moniato i molt més. Les més ben valorades pel jurat, format per Genís Viada de Cuiners de la Terra, M.Teresa Gomis del restaurant Can Dimas i Joan Roca de la Comissió de Festes, van ser una truita de patata, ceba i bacó elaborada per la parella formada per Maria Montserrat Abellán i una truita de pa amb tomàquet amb ous trufats i espàrrecs amb maionesa trufada obra d'Antonio Sánchez.

Després de l'entrega de premis i diplomes, els equips van acabar el vespre compartint un tastet de cadascuna de les truites.

El concurs de truites obria els actes de Dijous Gras a Vilassar, preludi de la festa del Carnaval que culminarà diumenge amb la gran rua pels carrers del municipi. Una rua que finalitzarà a la Plaça de la Vila amb l'entrega de premis del concurs de disfresses, i tindrà com a fi de festa una batalla de confeti.

 

Et pot interessar