Alumnat de l'Institut Juame Almera i l’IE Sant Jordi, empreses col·laboradores i l’Ajuntament de Vilassar de Dalt van tancar el curs el passat divendres amb una trobada i esmorzar al Museu Arxiu de Vilassar.
El passat divendres 3 de juny es va realitzar una trobada entre l’alumnat i el professorat de l'Institut Juame Almera i l’IE Sant Jordi, empreses col•laboradores i l’Ajuntament de Vilassar de Dalt per concloure el curs. En l'acte, la tècnica d'educació de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, Sílvia Domènech va agrair la participació a l'alumnat, professorat i empreses col·laboradores abans de donar pas a la regidora Carme Terradas, l'alcaldessa de Vilassar, Carola Llauró, i als representants dels centres educatius que es van mostrar satisfets amb el desenvolupament del projecte. La trobada va acabar amb un esmorzar que va servir per compartir experiències i opinions entre tots els agents implicats.
Els Programes de Diversificació Curricular (PDC) són una mesura d’atenció a la diversitat dissenyada per a alumnat que està cursant el segon cicle d'ESO (Educació Secundària Obligatòria). Es tracta d'alumnat que, un cop aplicades les mesures ordinàries d’atenció a la diversitat, necessiten una atenció més específica per aconseguir els objectius de l’etapa. El currículum del projecte consta d’un bloc teòric i d'un bloc pràctic que compta amb la col·laboració d'empreses de la zona i dependències municipals.
Les empreses, entitats i institucions col·laboradores i interessades en participar el curs vinent han estat: Restaurant Can Feliu, Cal Mosso, L’exquisit, Ferrer for Food, Tallers Monjonell, Bugaderia Cottons, Cal Turu, Anna Folch, Hospital de Nens,Trendy perruqueria, entre d'altres.
Pel que fa a dependències i àrees municipals, aquest any hi han participat: Joventut, Igualtat, Promoció econòmica, Comerç, Brigada, Centre Obert, Protectora ADEA, Casal de dia, Piscina Municipal, Escola Bressol Can Roura, entre d’altres.
Projecte de diversificació curricular
A qui va adreçat: Alumnat de tercer i quart d'ESO de l’Institut Jaume Almera i l’IE Sant Jordi.
Bloc pràctic a empreses/ entitats:
Els alumnes han de realitzar un total de 10 a 12 hores setmanals de pràctiques no remunerades en empreses.
Els centres educatius (Departament d’Educació) assumeixen la documentació necessària i l’assegurança escolar de l’alumne durant l’horari de les pràctiques (sempre en horari escolar).
El tutor/a de l’alumnat està en coordinació constant amb l'empresa, amb el suport de personal tècnic de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.
Per a més informació podeu contactar amb el Servei Educatiu Can Pons, domenechps@vilassardedalt.cat / 937530008 / 627524585.